Villa Waterliefde

  Onthaasten op, aan en in het Friese water        

Activiteiten


Stavoren ligt in de Friese Zuidwesthoek. Direct aan het IJsselmeer en aan doorgaand vaarwater dat in verbinding staat met de Friese Meren. Stavoren beschikt over meerdere restaurants en diverse voorzieningen waaronder een VVV-kantoor. Ook is er de mogelijkheid om fietsen te huren in het stadje. Verder is er een COOP supermarkt met een uitgebreid assortiment in de directe omgeving van de villa.   

In Stavoren vindt u een zwemstrandje en net iets buiten het centrum kunnen watersporters waaronder surfers goed terecht op het strand naast het strandpaviljoen de Potvis. 


Naast de vele mogelijkheden op gebied van watersport zijn er ook volop opties om te fietsen en te wandelen. 
Verder treft u in Oudemirdum, op zo'n 20 minuten rijden golfclub Gaasterland. Ook is er op 10 minuten rijden een pitch & putt golfbaan in Koudum waar u met het hele gezin terecht kunt ook zonder golfvaardigheidsbewijs  Zie voor de omgeving rondom Stavoren en de mogelijkheden de onderstaande impressie. 


 

Zie hier hoe je in en om Stavoren kunt opladen door te ontladen: 


Stavoren is een elfstedenstadje. Het vormt ook een goede uitvalsbasis voor het bezoek aan andere elfstedenstadjes in de Zuid-Westhoek van Friesland. Zie ook de blog van "Ontdek je Plekje' over het bezoek aan Stavoren met verblijf in Villa Waterliefde op: 

https://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/blogs/inspiratieverhaal-op-elfstedentour-in-stavoren-deel-6
In de villa treft u ook een map met informatie over de restaurants in Stavoren en de omgeving en andere leuke en nuttige wetenswaardigheden. Hier vindt u ook de UIT-Agenda van VVV Waterland:We ontvangen u graag opdat u Friesland kunt ervaren op een manier die bij u past. Er is veel mogelijk voor een gedenkwaardige vakantie met activiteiten voor het gehele gezin.


   Villa Waterliefde heet u graag welkom aan, op en in het water!